Geese Howard komt naar Tekken 7 in DLC

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Geese Howard komt naar Tekken 7 in DLC

Geese Howard wordt deze winter toegevoegd aan de cast van Tekken 7. Dat heeft Bandai Namco  bekendgemaakt. Geese Howard is bekend van de Fatal Fury fighting game serie.

Geese Howard is al het tweede personage uit een andere franchise dat zijn opwachting maakt in Tekken 7.Eerder maakte Akuma uit Street Fighter al namelijk zijn opwachting in Bandai Namco’s fighting game. De DLC waarmee Howard aan de cast van de game wordt toegevoegd verschijnt ergens komende winter. In de onderstaande trailer krijgen we alvast een voorproefje van Howards vechtstijl in Tekken 7.

Geese Howard is bekend van de Fatal Fury-serie van ontwikkelaar SNK. Howard maakt zijn debuut in Fatal Fury: King of Fighters. In deze game willen broers Terry en Andy wraak nemen op Howard voor het vermoorden van hun vader. Howard is een belangrijk figuur is in de lokale misdaad scene en organisator van het King of Fighters toernooi. In dit toernooi moeten Terry en Andy het tegen Howard opnemen.

Tekken 7 verscheen in juni in Europa voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wat wij van de game vonden lees je in onze review.