Nieuwe details bekend voor Star Wars Game van ontwikkelaar Visceral

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe details bekend voor Star Wars Game van ontwikkelaar Visceral

Volgens de site Making Star Wars zijn er nieuwe details bekend voor de Star Wars-game van ontwikkelaar Visceral. Naast een verhaallijn zijn er ook details over de gameplay genoemd.

De Star Wars-game heeft inmiddels de naam Project Ragtag gekregen en Making Star Wars schijnt een aantal details gehoord te hebben.

Zo gaat het verhaal zich afspelen tussen de films A New Hope en The Empire Strikes Back en speelt acteur Todd Stashwick het hoofdpersonage Dodger. Dodger is op de vlucht voor het keizerrijk en gaat tegenwoordig als dief door het leven. Hij is zelfs zo berucht dat hij op een speciale lijst van het keizerrijk met meest gezochte personen is gekomen.

Om van deze beruchte lijst af te komen krijgt Dodger een missie van niemand minder dan Jabba The Hut. Dodger komt achter een groot geheim van het keizerrijk waardoor hij in zijn eigen verleden moet duiken.

Naast het verhaal heeft Making Star Wars ook bekend gemaakt dat Dodger een zweep en een blaster bezit waarmee hij verschillende combo’s kan uitvoeren. Deze details zijn nog geruchten gezien Visceral nog niks officieel heeft bevestigd.