Nintendo toont nieuwe reclamespot voor drie Switch-games

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nintendo toont nieuwe reclamespot voor drie Switch-games

Eerder deze week kregen we via Pokémon Direct al het een en ander te horen van de plannen uit de hoek van Nintendo. Vandaag heeft Nintendo een nieuwe reclamespot uitgebracht voor maar liefst drie games: ARMS, Pokkén Tournament DX en Splatoon 2 zijn alle drie te zien in het nieuwe reclamespotje.

Met de E3 in het vooruitzicht zetten ontwikkelaars alles op alles. Als eerste zien we de vechtgame ARMS. In ARMS bestuur je een vechter met uitrekbare armen, die je door middel van de Joy-Con-controllers kunt besturen. Lang hoeven we niet te wachten op ARMS, want deze ligt 16 juni al in de schappen.

Daarna verschijnt het razend populaire Pokkén Tournament DX, de Wii U fighter waarin Pokémon tegen elkaar vechten alsof ze in de game Tekken zitten. Via Pokémon Direct werd de game al aangekondigd voor 22 september.

Als laatste zien we Splatoon 2, het vervolg op Splatoon voor de Wii U. In deze shooter speel je als een inktvis die als mens vermomd is en moet je zoveel mogelijk inkt op elkaar en de omgeving schieten. De shooter wordt op 21 juli verwacht voor de Nintendo Switch.

https://www.youtube.com/watch?v=68OcUvRYz3I