Bereid je in World of Warcraft voor op de Tomb of Sargeras

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Bereid je in World of Warcraft voor op de Tomb of Sargeras

28 maart is het in World of Warcraft zover. Baan je weg door de Broken Isles om tot de Tomb of Sargeras te komen. Val met je class-genoten opnieuw de Broken Shore aan, in de hoop dat het deze keer genoeg zal zijn om de Burning Legion terug te dringen. Of ga het gevecht aan in de Pet Battle Dungen, waar je met je huisdieren tot de dood vecht met vijandige beestjes.

In de nieuwe dungeon Cathedral of Eternal Night kun je een poging wagen om Mephistroth te verslaan. Of spendeer je tijd met de nieuwe PvP Brawl: spring meters hoog in de zwaartekrachtloze Eye of the Storm of herspeel het gevecht tussen Tarren Mill en Southshore.

Daarnaast krijgen Artifact Weapons nieuwe uiterlijken. Ook het Transmogrification-systeem krijgt een update om je verzamelde ‘kostuums’ makkelijker bij te houden. Uiteindelijk wordt het met Patch 7.2 mogelijk om door te gaan met het leren vliegen in de Broken Isles. Het vliegen zelf blijft helaas nog even onbereikbaar.

De Tomb of Sargeras-raid zelf zal ook pas later beschikbaar worden. Hoewel de patch de raid wel al toevoegt, moeten helden nog even wachten om deze te kunnen betreden. Zoals al eerder het geval was, leiden de quests van Patch 7.2 de helden alvast hiernaartoe. Wanneer het dan beschikbaar is, kunnen spelers in World of Warcraft eindelijk het gevecht met Kil’Jaeden aangaan.