Ubisoft onthult games voor Nintendo Switch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Ubisoft onthult games voor Nintendo Switch

De line-up voor de Nintendo Switch wordt met de dag langer en ook ontwikkelaar Ubisoft richt zich op de nieuwe console. In een persbericht heeft de ontwikkelaar namelijk bekendgemaakt dat er al drie games in ontwikkeling zijn. Just Dance 2017, Rayman Legends en de pas verschenen wintersportgame Steep.

De nieuwe innovaties die de Nintendo Switch met zich meebrengt, geeft Ubisoft de mogelijkheid om nieuwe en creatieve concepten uit te voeren en de grenzen van de Nintendo Switch op te zoeken. De line-up focust zich dan ook vooral op de multiplayer-aspecten van de games.

Just Dance 2017 zal tijdens de lancering van de Nintendo Switch al direct speelbaar zijn. De hit ‘How deep is your love’ van Calvin Harris & Disciples is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch via Just Dance Unlimited. Dit nummer wordt toegevoegd aan de 40 nummers die al in de game zaten. Hits van onder andere Justin Bieber, Maroon 5, Beyoncé, Queen en vele anderen zullen uit de Nintendo Switch te horen zijn. Naast de vaste nummers die standaard bij de game zitten, is er via Just Dance Unlimited dagelijks toegang tot nieuwe nummers.

Rayman Legends: Definitive Edition is een uitgebreidere versie van de eerder verschenen Rayman Legends. In de Definitive Edition zijn alle oorspronkelijke opties verwerkt plus een aantal nieuwe mogelijkheden. Door middel van rennen, springen en vechten moeten Rayman, Globox en de Teensies allerlei werelden bevrijden van het kwaad.

De wintersportgame Steep, die vorig jaar zijn releasedatum kende, krijgt ook een Nintendo Switch-versie. In Steep kun je snowboarden, skiën, wingsuiten en paragliden door een gigantisch Alpengebied. Via uitdagingen kun je nieuwe locaties en uitrusting vrijspelen. Ook is er de mogelijkheid om waar dan ook het tegen andere spelers op te nemen om de hoogste score of beste tijd neer te zetten. Naast dit alles wordt Steep aangevuld met een gratis update die spelers nieuwe uitdagingen biedt in Alaska.