Planet Coaster zorgt voor vloedgolf aan emotie

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Planet Coaster zorgt voor vloedgolf aan emotie

Voor de mensen die Rollercoaster Tycoon games misbruikten om op een zo’n spectaculair mogelijke manier rollercoasters te laten crashen op het aanwezige publiek moet het onderhand wel een beetje beginnen kriebelen nu de release van Planet Coaster steeds dichterbij komt. Deze trailer is dan ook niet voor ongeduldige fans bedoeld. 

Volgens enkelen is Planet Coaster de spirituele opvolger van Rollercoaster Tycoon 3, in de game mag je jouw creativiteit maximaal benutten en los te gaan met het maken, spelen en delen van achtbanen. Uiteraard mag het verpletteren van het publiek met de achtbaankarretjes niet ontbreken en Frontier heeft dan ook een magistrale nieuwe trailer op YouTube gegooid waarin het verpletteren van parkbezoekers wordt opgehemeld tot een kunstvorm. Een menselijke vloedgolf van emoties vergezeld door een prachtig stukje klassieke muziek zorgt voor een zeer warme, amicale trailer die men niet makkelijk maar één keer kijkt.

Van 6 tot 10 oktober zal de derde fase van de alpha tests plaatsvinden en mensen die de Thrillseeker-editie hebben aangeschaft kunnen hier aan deelnemen. Ook volgt er begin november nog een bèta test maar exacte gegevens zijn hierover op dit moment nog niet bekend.