Games With Gold voor oktober aangekondigd

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Games With Gold voor oktober aangekondigd

Microsoft heeft vandaag de games bekendgemaakt die in oktober beschikbaar zullen zijn via de Games With Gold-dienst. Onder andere The Escapists en I Am Alive zullen komende maand te downloaden zijn met een Xbox Live Gold-account.

Microsoft maakte vandaag via een post op Xbox Wire bekend welke games in oktober verkrijgbaar zullen zijn via Games With Gold. Voor de Xbox One is Super Mega Baseball: Extra Innings de hele maand oktober gratis te downloaden, een honkbalgame met “realistische physics, op de speler gerichte moeilijkheidsgraad om iedereen een uitdaging te bieden en responsive controls”, aldus Microsoft. Daarnaast zal The Escapists gratis te downloaden zijn van 16 oktober tot 15 november, een game waarbij het jouw doel is om uit een gevangenis te ontsnappen.

Voor de Xbox 360 zal MX vs. ATV Reflex, een off-road racegame waarbij de bestuurder en het voertuig apart te besturen zijn, gratis zijn van 1 oktober tot 15 oktober. Daarna wordt de game vervangen door I Am Alive, die beschikbaar zal zijn van 16 oktober tot het einde van de maand. In de game probeer je te overleven in een vergane wereld terwijl je op zoek bent naar je familie.

Naar welke game(s) kijk jij het meest uit? Laat het ons weten in de comments.