Fallout 4 mod-ondersteuning zo snel mogelijk naar PlayStation 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Fallout 4 mod-ondersteuning zo snel mogelijk naar PlayStation 4

De Fallout 4 mod-ondersteuning voor de PlayStation 4 had afgelopen juni al moeten verschijnen, maar is tot dusver niet tot uiting gekomen. Duidelijke redenen waarom het zo is gelopen, heeft Bethesda niet willen onthullen.

Daarom is het geruststellend dat Pete Hines heeft gezegd dat het lanceren van mod-ondersteuning voor Fallout 4 op de PlayStation 4 een van de prioriteiten is waar Bethesda nu mee bezig is. Dit heeft hij medegedeeld in een interview met metro.co.uk. Toen hem gevraagd werd of het probleem bij Sony of bij Bethesda lag, antwoordde hij:

Ik kan alleen maar zeggen dat we de situatie nu aan het evalueren zijn en als wij nieuwe informatie hebben, zullen we dat mededelen. Het is niet dat we het niet willen doen, wij zijn druk bezig om zo snel als menselijk mogelijk de ondersteuning naar de PlayStation 4 te brengen.

Tot dusver is dus nog steeds niet bekend waarom er nog geen ondersteuning is, maar het is wel goed om te weten dat Bethesda de PlayStation 4-spelers niet is vergeten en ze er druk mee bezig zijn om de mod-ondersteuning op het platform te introduceren.