Level cap World of Warcraft: Legion binnen zes uur bereikt

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Level cap World of Warcraft: Legion binnen zes uur bereikt

Met de release van World of Warcraft: Legion werd de level cap voor spelers verhoogd naar level 110. Dit bleek echter geen grote uitdaging te zijn, want binnen zes uur was het Fragnance, World of Warcraft-speler en Twitch-streamer, al gelukt om de level cap te bereiken.

In vijf uur en 28 minuten lukte het Fragnance om de level cap van 110 te bereiken. Dit is hem gelukt door samen met een andere speler te levelen. Daarnaast speelde hij de Demon Hunter class, die standaard niet van het laagste level begint, maar van level 98. Ondanks dat is het een behoorlijk opmerkelijke prestatie, vooral als er vergeleken wordt met de verhoogde level caps van andere World of Warcraft-uitbreidingen.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft Fragnance tijdens de bèta van Legion veel tijd gestoken in het uitzoeken van de snelste en meest efficiënte manieren om quests te voltooien en de snelste routes tussen die quests te vinden. Uiteindelijk lukte het hem tijdens zijn launchday stream om het maximale level te bereiken.

World of Warcraft: Legion is vanaf gisteren te koop en de lancering verliep verbazingwekkend goed. Daarover schreef Robert gisteren een artikel.