The Witcher 3 GOTY trailer verschenen

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
The Witcher 3 GOTY trailer verschenen

Nu The Witcher 3 geen nieuwe content meer krijgt, vindt CD Projekt RED het tijd voor een Game Of The Year-versie. De game, die morgen uitkomt, werd vandaag nogmaals onder de aandacht gebracht door middel van een nieuwe trailer.

Goed nieuws voor iedereen die de game nog niet heeft gespeeld. De GOTY-editie bevat namelijk alle tot nu toe uitgebrachte DLC. Dit betekent dus dat je de 16 gratis DLC-pakketten erbij krijgt samen met de twee expansies Hearts Of Stone en Blood and Wine. Overigens staat al deze content nu al direct op de disc en hoef je niet eerst alles te downloaden.

Verder heeft CD Projekt RED laten weten dat ze de game voorlopig nog wel blijven ondersteunen. Zo zal de game morgen ook geüpdatet worden naar versie 1.30. De update zorgt er voor dat sommige glitches en bugs zijn verdwenen. Daarnaast zijn er weer een aantal quests aangepast die gebroken waren. Tot slot heeft de ontwikkelaar een leuke update ingebouwd voor pc-gamers met een PlayStation 4-controller. Vanaf morgen zullen zij namelijk de juiste knoppen in het scherm zien in plaats van die van de Xbox controller.

The Witcher 3 GOTY-Edition verschijnt op 30 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.