Het tweede Rocket League kampioenschap staat voor de deur

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Het tweede Rocket League kampioenschap staat voor de deur

Het tweede seizoen van de Rocket League Championships gaat begin september van start en elke gamer met twee duimen kan zich nog inschrijven om mee te dingen voor de enorme prijzenpot. Het e-sport toernooi gaat 11 september van start en het beste driekoppige team dat uiteindelijk overblijft, kan in totaal 250.000 dollar mee naar huis nemen. Een ongekend grote prijzenpot voor raket voetbal. 

Wanneer je het idee hebt dat jij en twee vrienden Rocket League wel aardig onder de knie hebben, dan kunnen jullie je vanaf vandaag inschrijven voor het wereldkampioenschap. Vanaf 11 september kunnen Europese spelers zich kwalificeren voor de volgende rondes die op 25 september van start gaan. In oktober wordt om de eerste geldprijs gestreden van 10.000 dollar. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er acht teams overblijven: vier uit Noord-Amerika en vier uit Europa. Deze teams gaan strijden om het wereldkampioenschap, waar niet alleen eer, maar ook 125.000 dollar mee gemoeid gaat.

Het hele seizoen duurt drie maanden en vanaf oktober kunnen de thuisblijvers via Twitch de kampioenschappen live volgen. Je kunt je hier inschrijven voor het kampioenschap met een team van maximaal drie (twee reserve spelers zijn toegestaan) en je moet 18 jaar of ouder zijn.