Evolve: Stage 2 nieuwe co-op operation met The Deepest Dark

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Evolve: Stage 2 nieuwe co-op operation met The Deepest Dark

Evolve Stage 2 heeft vandaag weer een nieuwe toevoeging aan de game gekregen. Na het eerdere besluit om met Stage 2 Evolve een free-to-play-game te maken, komt Turtle Rock Studios nu met een co-op operation toevoeging genaamd The Deepest Dark.

Deze toevoeging komt voort vanuit feedback die Turtle Rock Studios heeft ontvangen van de spelers. Er zijn veel spelers die erg graag een co-op operation storyline zouden spelen en middels The Deepest Dark gaat de studio nu testen hoe dit ontvangen wordt binnen de community. Vooralsnog is The Deepest Dark op dit moment nog in de bètafase, mede omdat dit een in-game test is voor de nieuwe modus.

The Deepest Dark is een lineaire 4 vs. 1 co-op ervaring binnen het Evolve-universum. De operation is als nieuwe mapvariant te vinden binnen de co-op vs. AI matchmaker, maar de ervaring belooft volgens de studio veel meer te zijn dan andere tot nu toe te spelen maps. In The Deepest Dark worden de spelers bij aanvang van de operation begroet door een onheilspellende stem die de spelers begeleidt door de gebeurtenissen die ervoor gezorgd hebben dat de Queen of Gorgons nu een Wraith containment faciliteit en de omgeving ervan inneemt. Onderweg naar de Queen worden de hunters belaagd door allerlei geïnfecteerde beesten en Gorgons die voortkomen uit de eieren van de Queen. Als speler is het de taak om al slachtend bij de Queen uit te komen en uit te vogelen waarom ze op Shear is.