Dark Souls III DLC komt in oktober uit

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Dark Souls III DLC komt in oktober uit

Vorige week was er al een aankondiging van een aankondiging die morgen eigenlijk zou plaatsvinden, maar het ziet er naar uit dat Sony iets te vroeg is geweest. In een inmiddels verwijderde Tweet stonden de titel en de releasedatum van de DLC van Dark Souls III.

Op het Twitter-account van Bandai Namco verscheen vorige week onderstaande Tweet waarin wordt geteased naar een grote onthulling op 24 augustus. Het ziet er naar uit dat de klokken bij Bandai Namco en Sony niet helemaal gelijk staan, want laatstgenoemde heeft vandaag een Tweet met info over Dark Souls III DLC online gezet.

Hoewel de Tweet vrij snel weer werd verwijderd, is er een oplettende persoon geweest die een screenshot van het bericht heeft gemaakt. De uitbreiding gaat Dark Souls III: Ashes of Ariandel heten en komt 25 oktober uit voor de PlayStation 4. Verder staat er nog een link voor een nieuwe trailer erbij, maar ook die is niet meer te vinden op het internet. Andere belangrijke informatie als de prijs en waar de uitbreiding over gaat, is nog niet bekend, maar dat komt hoogstwaarschijnlijk dus morgen uit de hoge hoed van Sony of Bandai.Dark Souls III Tweet