Deus Ex: Mankind Divided season pass-details bekend

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Deus Ex: Mankind Divided season pass-details bekend

Morgen ligt Deus Ex: Mankind Divided in de winkels. Op voorhand is er al een season pass voor de game aangekondigd. Tot nu toe was de inhoud hiervan nog onbekend, maar daar is vandaag verandering in gekomen.

De season pass van Mankind Divided bevat twee nieuwe verhaalmissies genaamd System Rift en A Criminal Past. Daarnaast bevat het pakket de volgende DLC: twee wapenpakketten, vier praxispakketten en 5000 credits. De multiplayer-modus Breach wordt ook voorzien van extra’s voor degenen die de season pass aanschaffen. Spelers kunnen namelijk gebruikmaken van vijf booster packs en twintig chipsets.

De prijs van het hele pakket is op het moment van schrijven nog niet bekend. De prijzen van de verschillende versies geven echter wel een indicatie. Zo kost de normale versie van de game in de Playstation Store €69,99 en de deluxe editie van de game (inclusief Season Pass) €99,99. De prijs zal dus waarschijnlijk rond de €30,- liggen. Tevens is de datum waarop de inhoud beschikbaar wordt op dit moment nog onbekend.

Deus Ex: Mankind Divided ligt vanaf morgen in de winkel en verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.