Ghost Recon Wildlands customization getoond in nieuwe trailer

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Ghost Recon Wildlands customization getoond in nieuwe trailer

Ubisoft strooit op gamescom in Keulen aardig met nieuwe trailers en ook voor de aankomende titel Wildlands van de Ghost Recon-franchise zijn nieuwe beelden vrijgegeven. In de trailer wordt ingegaan op de mogelijkheden om je personage naar eigen wens uit te rusten en te bewapenen. Met een sniperpak, speciale wapenupgrades en toffe petjes moet jouw soldaat in elk terrein al dan niet stijlvol uit de voeten kunnen.

De speler krijgt veel vrijheid in de open wereld van Wildlands en het aanpassen van je personage is onderdeel van deze vrijheid. Uiteraard is het belangrijk dat deze er ontzettend stoer uitziet, maar het hierboven genoemde sniperpak heeft bijvoorbeeld ook als doel om de vijand met stealth-aanvallen uit te schakelen. De getoonde mogelijkheden zijn dus niet louter cosmetisch. De trailer is niet bijzonder uitgebreid in het tonen van de verschillende opties, maar hier horen we ongetwijfeld nog meer over voordat de game in maart van 2017 in de winkels ligt.

In Wildlands neem je het op tegen een gigantisch drugskartel dat de dienst uitmaakt in Bolivia. De productie van cocaïne door de Santa Blanca-gang moet gestopt worden en deze fijne taak is weggelegd voor de spelers van de nieuwe Tom Clancy-titel. Je kunt het kartel in je eentje te lijf gaan of samen met een paar vrienden een guerrillaoorlog voeren, met de tactische gameplay die we gewend zijn van Tom Clancy-games. Ghost Recon Wildlands komt naar de pc, Xbox One en PlayStation 4.