Half-Life 3-poster op gamescom houdt gamers voor de gek

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Half-Life 3-poster op gamescom houdt gamers voor de gek

Er wordt al jaren gehoopt dat Half-Life 3 eindelijk het levenlicht gaat zien en bezoekers van gamescom hadden even hoop toen er een gigantische banner op de Koelnmesse gespot werd. De hoop werd al snel de grond in geboord nadat er goed gelezen werd wat nou eigenlijk op de poster stond. Een grap van hoog trollniveau van een aantal websites.

De mensen achter de Duitse websites Giga Games en Spieletipps hebben op het eerste gezicht onderstaande overtuigende poster gemaakt met de voor de Half-Life-franchise karakteristieke oranje kleur en belettering. Het is dan ook niet heel gek dat er een aantal mensen er voor een fractie van een seconde intuinde, maar de poster is eigenlijk niet meer dan reclame. Er staat in het Duits het volgende: Half-Life: 3 redacteuren die de game toen speelden.

De verantwoordelijke voor deze grap hebben nog niet gereageerd op de ophef, maar het is duidelijk dat deze reclamestunt geslaagd lijkt. En de fans van Half-Life moeten helaas nog verder wachten en hopen op deel drie.

Half Life 3 - Pixel Vault