Open bèta Battlefield 1 gaat 31 augustus van start

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Open bèta Battlefield 1 gaat 31 augustus van start

De open bèta van EA’s aanstaande Battlefield-game, Battlefield 1, zal vanaf 31 augustus in open bèta gaan. Dit heeft EA vandaag bekendgemaakt. Mensen die zich hebben opgegeven als Early Insider hebben ieder een kans dat ze nog ietsjes eerder aan de slag kunnen met deze shooter geïnspireerd op de Eerste Wereldoorlog.

Gedurende deze open bèta krijgen spelers de kans om kennis te maken met een van de maps in de game, namelijk Sinaï Desert, bekend van de aankondigingstrailer. Deze map zal te betreden zijn middels twee fan favourite gamemodi, zijnde Rush en Conquest. Hierin kunnen 64 spelers het tegen elkaar gaan opnemen, of ze dat nu te paard, met behulp van de bestuurbare Armored Train Behemoth of gewoon lekker te voet doen. De bèta zal ook drie nieuwe elite klassen met zich meebrengen: Sentry, Flame Trooper en Tank Hunter.

Eenieder die geen zin meer heeft om te wachten op gameplaybeelden kan ook altijd vanavond om 21:00 u nog inschakelen op het Twitch-kanaal van Battlefield, waar de game gespeeld zal gaan worden. Ook zal de game speelbaar zijn op de beursvloer van gamescom in Keulen.

De bèta zal verschijnen op alle platformen waar de game 21 oktober op uit gaat komen, zijnde de PlayStation 4, Xbox One en pc. Mocht je de Early Enlister Deluxe Edition hebben gepreorderd, dan mag je drie dagen eerder van start, namelijk op 18 oktober. Leden van EA Access en Origin Access kunnen Battlefield 1 vanaf 13 oktober voor de release tijdelijk spelen als onderdeel van de “Speel als eerste”-proeftijd op de Xbox One en de pc.