Releasedatum en trailer voor laatste Fallout 4 DLC

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Releasedatum en trailer voor laatste Fallout 4 DLC

Vandaag heeft Bethesda een trailer vrijgegeven van het laatste DLC-pakket voor Fallout 4. De DLC genaamd Nuka-World verschijnt dinsdag 30 augustus voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. 

De naam van het DLC-pakket is tevens de omgeving waarin het zich afspeelt. Nuka-World is een oud pretpark dat tegenwoordig fungeert als een stad voor de Raiders. Het voormalige pretpark bestaat uit meerdere themagebieden die, zoals in de trailer te zien valt, ieder op een eigen manier zijn vormgegeven. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de attracties in het park.

Uiteraard kun je, net als in de hoofdgame van Fallout 4 en andere DLC-pakketten, in Nuka-World ook weer aan de slag met je eigen nederzettingen. Ditmaal kun je in je nederzetting de leiding geven aan Raiders zodat zij andere nederzettingen voor je kunnen veroveren. Verder bevat de DLC onder andere nieuwe missies, wapens en monsters.

Fallout 4 Nuka-World is vanaf 30 augustus te downloaden. Voor de mensen met een Season Pass is dit pakket gratis, anders kost hij €19,99.