Releasedatum en nieuwe trailer voor Phoenix Wright: Ace Attorney 6

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedatum en nieuwe trailer voor Phoenix Wright: Ace Attorney 6

Vandaag heeft Capcom naast een nieuwe trailer ook de releasedatum van Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice vrijgegeven. Volgende maand zal het zesde deel uit de Phoenix Wright: Ace Attorney-serie in de schappen liggen.

Met de bekendmaking van de releasedatum heeft Capcom ook gelijk van de gelegenheid gebruikgemaakt om een trailer tentoon te spreiden waarin een aantal belangrijke karakters de revue passeren. Zo is Ema Skye te zien, een forensisch onderzoeker, die eerder al aan de zijde van Phoenix Wright stond in het voorgaande deel. Daarnaast zijn ook Apollo en Athena te zien. Ook Rayfa Padma Khura’in, een mystieke prinses die met haar zesde zintuig kan aanvoelen wat een persoon dacht en voelde in de laatste momenten voor het misdrijf, komt voorbij.

In Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice reist Phoenix Wright met zijn gezelschap af naar het Koninkrijk van Khura’in om daar weer de nodige zaken tot een goed einde te brengen. Dit doet hij samen met zijn team die ieder hun eigen unieke kwaliteiten hebben. Voorafgaand aan de release is vanaf 25 augustus de demo van de game te downloaden. Deze demo zal zich voornamelijk richten op de krachten van Rayfa Padma Khura’in. De volledige game is vanaf 8 september te koop voor de Nintendo 3DS.