Laatste patch World of Warcraft heeft Destiny easter egg

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Laatste patch World of Warcraft heeft Destiny easter egg

Blizzard is World of Warcraft flink aan het voorbereiden op de nieuwste uitbreiding Legion, die eind deze maand verschijnt. In een nieuwe patch die werd uitgebracht, brengt het bedrijf een hommage aan Destiny.

Deze hommage wordt gebracht in de vorm van een easter egg die verwijst naar het personage Xur. Deze NPC verschijnt elk weekend voor een bepaalde tijd met exotic uitrusting in Destiny, die spelers vervolgens kunnen kopen met ‘Strange Coins’. De laatste patch van World of Warcraft bevatte een verkoper die de naam ‘Xur’Ios’ draagt. De naam zal bij sommige Destiny-spelers al een vermoeden oproepen, maar bij het zien van de spullen die hij aanbiedt, is de easter egg compleet. Zo verkoopt hij namelijk Krota’s Shield, Gjallar’s Horn, Ingram’s Puzzle en Mote of Light. Het zijn allemaal items die heel bekend zijn uit de game van Bungie.

Xur’Ios is in Dalaran te vinden en de items zijn te kopen met Curious Coins, die willekeurig te vinden zijn op verschillende locaties. De items die Xur’los te koop aanbiedt rouleren steeds en zijn dus niet allemaal Destiny-gerelateerd.