Demon Hunter vanaf 9 augustus te spelen in World of Warcraft

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Demon Hunter vanaf 9 augustus te spelen in World of Warcraft

Over exact een maand verschijnt de zesde uitbreiding van het in 2004 verschenen World of Warcraft, genaamd Legion. De uitbreiding brengt een aantal vernieuwingen en veranderingen met zich mee. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe gebieden voor spelers om te ontdekken en maken de zogeheten ‘artifact weapons’ hun intrede. Een van de belangrijkste toevoegingen is misschien wel de nieuwe klasse: de Demon Hunter. Blizzard heeft bekendgemaakt dat spelers nog voor de release met de nieuwe klasse aan de slag kunnen en wel op 9 augustus.

De MMORPG ontving recent al een pre-expansion patch in aanloop naar de release van World of Warcraft: Legion. Op deze manier worden de algemene veranderingen alvast geïntroduceerd. Deze zullen gelden voor alle spelers; ook de spelers die zich niet aan de nieuwe uitbreiding zullen wagen. De pre-patch hield onder andere veranderingen in voor elke klasse, waarbij de focus meer verschuift naar de ware aard van de klasse. Ook is de manier waarop je binnen een klasse kan switchen tussen je specialisaties versimpeld.

Samen met de aankondiging van deze pre-patch, kondigde Blizzard ook aan dat de Demon Hunter nog voor 17 augustus te spelen zou zijn voor spelers die de uitbreiding hebben gepre-orderd. Blizzard heeft nu laten weten dat het al vanaf 9 augustus mogelijk is om aan de slag te gaan met de Demon Hunter en dat dan ook de eerste ‘invasies’ zullen plaatsvinden. De volledige uitbreiding en ervaring verschijnt op 30 augustus.