Battleborn’s volgende personage wordt een beefy vogel

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battleborn’s volgende personage wordt een beefy vogel

Terwijl sommige spelers van Battleborn sinds vandaag aan de slag kunnen met het tweede gratis personage Pendles, is de volgende Battleborn al bekendgemaakt. Het roster zal namelijk in de nabije toekomst worden aangevuld door een vogel. Uiteraard zal het niet zomaar een vogel zijn, maar een tot de snavel bewapende variant. De vogel in kwestie zal de 28e Battleborn zijn die de game rijk wordt en zal onder de naam Ernest het slagveld betreden. Voor eenieder die nieuwsgierig is, Ernest ziet er ongeveer zo uit:

ernest_concept

Heel veel meer heeft Gearbox nog niet losgelaten over Ernest. Het enige dat de studio te melden heeft, is dat Ernest vooral gebruikt zal worden voor defensieve doeleinden en dat hij daar een granaatwerper bij zal benutten, wat ook op de afbeelding duidelijk te zien is. Wat het ei-achtige apparaat op zijn rug is en doet, blijft een vraag.

Ook een datum van intrede heeft Gearbox nog niet gegeven. Het enige dat men te melden had, was dat Ernest ‘in de komende maanden’ toegevoegd zal worden. Ook Ernest zal gratis te verkrijgen zijn, al dient deze wel vrijgespeeld te worden met 47.500 in-game credits. Season pass-houders kunnen de beefy vogel vrijspelen door een hero key te gebruiken.

Meer informatie omtrent Ernest zal tegen de tijd van de release worden gedeeld door Gearbox. Uiteraard lees je er dan op Pixel Vault ook meer over.