Firmware update 4.0 voor PlayStation 4 in aantocht

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Firmware update 4.0 voor PlayStation 4 in aantocht

Sony blijft bezig om de beleving op de PlayStation 4 optimaal te houden en binnenkort komt er een grote firmware update aan om dit te bewerkstelligen. Voordat Sony deze update uitbrengt zal er een bèta test plaatsvinden waarvoor je jezelf vandaag kan inschrijven.

Sinds de release van de PlayStation 4 zo’n twee en een half jaar geleden is er al veel veranderd aan de software van de PlayStation 4. In de loop van de tijd zijn er diverse functies toegevoegd zoals Share Play, mogelijkheden op het gebied van streaming voor meerdere kanalen en Remote Play. Wat we kunnen verwachten in de 4.0 versie is nog geheim, maar vanaf vandaag kan men zich wel inschrijven om deze update te testen. Dit kan alleen als je een masteraccount hebt op je console en je moet vanzelfsprekend jouw PlayStation 4 aan het internet hebben verbonden.

Ergens in augustus zal de bèta van start gaan en de gelukkigen die firmware update 4.0 mogen testen zullen enkele dagen voor het starten van de bèta een mailtje ontvangen. Rond die tijd worden ook alle nieuwe functies en mogelijkheden die versie 4.0 bevat onthuld door Sony.