Battleborn ontvangt grote update

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Battleborn ontvangt grote update

Battleborn, de MOBA-shooter van 2K en Gearbox, krijgt deze maand een aantal updates om de game weer een beetje nieuw leven in te blazen. Zo zijn er vandaag al een aantal nieuwe maps toegevoegd en kunnen we volgende week aan de slag met een nieuw personage.

Het is natuurlijk geen geheim dat Battleborn een beetje is ondergesneeuwd door hevige concurrentie rond de release. Ondanks dat heeft de game toch flink wat fans die deze maand worden getrakteerd op updates en events. De hele week is al de zogenaamde Lootpocalypse aan de gang waarin een week lang de kans op zeldzame drops aanzienlijk verhoogd is. Ook zijn er vandaag drie nieuwe maps toegevoegd aan de PvP-modus van Battleborn. Alle drie de gamemodi hebben nu een gloednieuw speelveld om te ontdekken. Verder zijn er nieuwe skins toegevoegd die te kopen zijn in de Battleborn Marketplace.

Volgende week maakt de 27e Battleborn zijn entree in de game. Pendles, een slang met hele hippe schoenen, werd vorige maand al onthuld en zal aankomende donderdag al speelbaar zijn voor Season Pass-bezitters. Zeven dagen later kan iedereen het nieuwe personage uitproberen. In de aankomende weken zullen we meer horen van 2K aangezien er nog drie personages in de pijpleiding zitten en er zullen ook nog nieuwe verhaalmissies verschijnen voor Season Pass-bezitters.