Evolve Stage 2 uitgebreid met grote update

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Evolve Stage 2 uitgebreid met grote update

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat Evolve free-to-play werd en de naam Evolve Stage 2 zou gaan dragen. Vannacht kwam de eerste grote update van ontwikkelaar Turtle Rock en kreeg de game versienummer 2.02, die het bedrijf ook wel de Electro Shock-update noemt.

De naam Electro Shock is gebaseerd op een nieuw personage dat eigenlijk het grootste deel van de update siert, namelijk de ‘Trapper’ Electro Griffin. Turtle Rock had het volgende te zeggen over het nieuwe personage:

Direct afkomstig van de laatste ticketbox-flop ‘Electro Griffin en de Ninja’s van Neo-Tokio’, neemt Roger Brown opnieuw de rol aan van Electro Griffin om zo een schokkende terugkeer te maken in zijn streven naar roem en rijkdom. Maar in plaats van het najagen van ninja’s, zal Electro Griffin zijn grootste uitdaging ooit aangaan: de jacht openen op de monsters die zich op de wereld Shear bevinden.

Op de officiële pagina van Electro Griffin is meer te vinden over Evolve’s nieuwste jager en bovenstaande trailer is ook gewijd aan het personage. Daarnaast heeft de ontwikkelaar de feedback van spelers meegenomen in deze uitbreiding. Zo zijn de beloningen gericht op vooruitgang aangepast en is de maximale lengte van chat-berichten vergroot. Ook zijn er nieuwe items in de store de aanbieding en zijn diverse bugs gefixt. Voor een volledig overzicht van de verbeteringen kun je op de Steam-pagina van de titel terecht.