Gravity Rush 2 eind november in de winkel

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Gravity Rush 2 eind november in de winkel

Vier jaar geleden kwam het eerste deel van Gravity Rush uit op de PlayStation Vita en begin dit jaar kreeg de game een remaster op de PlayStation 4. Deze goed ontvangen game krijgt met Gravity Rush 2 een vervolg en vandaag heeft Sony in hun blog de releasedatum van 30 november bekendgemaakt. Ook komt er een anime van de franchise om het verhaal verder uit te breiden.

Gravity Rush 2 zal vol zitten met veel oude bekenden die ook in het eerste deel voorkomen, zoals Kat, Syd en Raven. Ook zijn er een aantal nieuwe personages waaronder een mysterieuze beschermengel die Kat helpt terwijl ze in de problemen zit door een groep Nevi. Met de verrassende naam Angel heb je een krachtige compagnon erbij om je bij te staan in gevechten tegen je vijanden. Haar aanvallen zijn te zien in de bovenstaande trailer die ook vandaag is verschenen op het PlayStation Blog.

Naast de releasedatum van Gravity Rush 2 maakt Sony ook bekend dat er gewerkt wordt aan een anime serie waarin de gebeurtenissen tussen het eerste en het tweede deel centraal staan. De serie wordt gemaakt door Studio Khara dat vooral bekend staat om de anime Rebuild of Evangelion. Tot nu toe is alleen de titel bekend van de serie, namelijk Gravity Rush: The Animation Overture. Meer informatie zal later worden gedeeld door de mensen van Sony. Gravity Rush 2 zal exclusief uitkomen voor de PlayStation 4.