Fallout Shelter uit voor pc met grootste update

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Fallout Shelter uit voor pc met grootste update

Fallout Shelter is nu iets langer dan een jaar uit en vanaf vandaag is het geen exclusive mobile-game meer, want de titel verschijnt vandaag voor de pc. Ook krijgt de game van uitgever Bethesda de grootste update die het tot nu toe heeft gehad, waarin veel opties worden toegevoegd en het nodige op de schop gaat.

Update 1.6 werd op de E3 al aangekondigd en vandaag is deze dus uitgerold op de mobiele platformen. Tegelijkertijd is via de officiële website van Fallout Shelter de pc-versie van de game te downloaden. De grootste toevoegingen die update 1.6 biedt zijn Quests en een geavanceerder vechtsysteem. Volgens Bethesda houdt dit het volgende in.

Spelers kunnen nu een groep ‘dwellers’ oprichten om buiten de vault missies te doen. Zo stuit je bijvoorbeeld op sterkere monsters, legendarische loot en nieuwe bosses. Met het nieuwe vechtsysteem is het nu mogelijk om de dwellers te besturen, waardoor je tegenstanders kunt selecteren en met een minigame een kritieke aanval kan loslaten op een vijand.

Verder zijn er in de Store een aantal nieuwe dingen aan te schaffen die het spelen van Fallout Shelter net wat makkelijker maken. De pc-versie die vandaag dus is uitgekomen beschikt ook al over update 1.6 en alle andere updates die het afgelopen jaar zijn uitgekomen.