Bungie geeft meer details over Destiny op oude consoles

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Bungie geeft meer details over Destiny op oude consoles

We wisten al dat Destiny geen nieuwe DLC meer gaat krijgen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Maar ook andere functies zullen langzaam uitgeschakeld worden op de vorige generatie consoles. Dit heeft Bungie bekendgemaakt.

De Legacy Consoles, zoals Bungie de vorige generatie noemt, zullen ook na augustus nog toegang behouden tot The Taken King, de grote Destiny-uitbreiding van afgelopen jaar. Spelers zullen echter beperkte toegang hebben tot evenementen. Zo zullen de Trials of Osiris en de Iron Banner niet meer beschikbaar zijn op de PlayStation 3 en Xbox 360. Hetzelfde zal voor live evenementen zoals de Crimson Days of de Sparrow Racing League gelden.

Bungie zal niet alle functies op slot gooien: spelers zullen gewoon toegang behouden tot de heroic missions en strikes, als wel de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Ook zal Xür zijn wapens en armor blijven verkopen, maar niet alle items zullen beschikbaar zijn. Meer details over wat er vanaf augustus wel of niet beschikbaar zal zijn lees je terug op de website van Bungie.