Bungie kondigt volgende week nieuw Destiny-content aan

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Bungie kondigt volgende week nieuw Destiny-content aan

Bungie zal volgende week, nog voor de E3, een live stream houden waarin het de volgende DLC voor Destiny zal aankondigen. Dit maakte de ontwikkelaar bekend op de website van de game. Mogelijk gaat het om de Rise of Iron-DLC waarvan er recent al een afbeelding lekte.

Het is al een tijd duidelijk dat er dit jaar nieuwe content zou komen voor de game, waarschijnlijk in de vorm van een nieuwe uitbreiding zoals The Taken King. Eerder lekte er al een afbeelding van een vermoedelijke poster met de titel Rise of Iron. Of dit ook het geval zal zijn, zal op 9 juni duidelijk worden. Het enige dat Bungie voorlopig te melden heeft is dat spelers zijn “uitgenodigd om meer te weten te komen over de nieuwe dreiging voor de Guardians”.

Er gaan al langer geruchten over nieuwe content voor Destiny. Sinds de release van The Taken King vorig jaar september heeft de game weinig nieuwe content meer gehad buiten wat kleine toevoegingen. De nieuwe DLC zal hier waarschijnlijk dit najaar verandering in brengen, precies op tijd voor de tweede verjaardag van de game. Wanneer er meer duidelijkheid is, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.