The Game Awards 2017 pre-show onthult drie nieuwe games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Game Awards 2017 pre-show onthult drie nieuwe games

Vannacht werden er tijdens de pre-show van The Game Awards 2017 drie nieuwe games aangekondigd, waarvan twee nieuwe VR-games. Onder andere Saber Interactive en Owlchemy Labs werken momenteel aan nieuwe titels.

Als eerste werd er aangekondigd dat er een game komt die gebaseerd is op het boek en de film World War Z. Voor de World War Z-game werd aangekondigd dat deze zal verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game wordt gemaakt door Saber Interactive, de studio die in het verleden verantwoordelijk was voor Halo: The Master Chief Collection en NBA Playgrounds.

Daarnaast werd een nieuwe VR-game aangekondigd van de makers van Job Simulator. De nieuwe VR-game van Owlchemy Labs heet Vacation Simulator en staat gepland voor een release in 2018. De VR-game komt naar HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR.

Als laatste werd er ook een geüpdatete versie van Accounting aangekondigd, namelijk Accounting+. Accounting+ wordt uitgebracht op PlayStation VR op 19 december. De game is ontwikkeld door Crows Crows Crows en Squanch Games.