Ubisoft brengt per direct nieuwe game Ode uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft brengt per direct nieuwe game Ode uit

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd en brengt het spel per direct uit. De nieuwe game heet Ode en wordt uitgebracht voor Windows pc via Uplay. Ode is een nieuwe, experimentele game waarin spelers op een muzikale en visuele reis gaan.

In Ode neemt hoofdpersoon Joy je mee op reis door vier verschillende muzikale tuinen om gevallen sterren te verzamelen met als doel om sterren op te rapen. Hoe meer je verzamelt, hoe intenser de muzikale en visuele elementen worden. Daarnaast zijn de tuinen gevuld met diverse muzikale planten die allemaal specifieke tonen laten horen en ervoor zorgen dat de speler in ieder level unieke achtergrondgeluiden hoort.

Ode bevat bovendien kleinschalige uitdagingen die spelers kunnen voltooien om extra muzieklagen vrij te spelen. Samen vormen deze lagen unieke composities die gebaseerd zijn op de speelstijl van de speler. De game is ontwikkeld door Ubisoft-studio Ubisoft Reflections, die eerder Grow Home, Grow Up en Atomega gemaakt heeft. Ode is exclusief verkrijgbaar voor Windows pc via Uplay voor €4,99.