Ontwikkelaar Deck13 laat nieuwe CGI-trailer voor The Surge zien

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Ontwikkelaar Deck13 laat nieuwe CGI-trailer voor The Surge zien

Ontwikkelaar Deck13, bekend vanwege diens medewerking aan Lord of the Fallen, heeft opnieuw een nieuwe trailer voor The Surge laten zien. In een eerdere trailer zagen we al hoe hoofdpersonage Warren een moeizame eerste werkdag had bij het bedrijf CREO.

In de nieuwste CGI-trailer van de actie-RPG is te zien hoe Warren het gevecht aangaat met verschillende machines. Deze mechanische wezens zijn diep verborgen in het gebouw van CREO.

Megabedrijf CREO wil alle gevolgen van het broeikaseffect omdraaien, maar het bedrijf wordt getroffen door een geheimzinnige catastrofe. Warren, die zijn eerste werkdag bij CREO heeft, wordt wakker vlak nadat de ramp het hele gebouw heeft getroffen. Robots die werkzaam zijn in het CREO-gebouw, draaien volledig door, de AI slaat op hol en werknemers met augmentaties zijn ook niet meer zichzelf. Alles heeft maar één doel en dat is Warren de dood in jagen.

Spelers moeten vechten in benauwde ruimtes en kunnen zichzelf langzaamaan sterker maken. Zo kunnen er bijvoorbeeld augmentaties van vijanden afgehakt worden, die je vervolgens voor jezelf kan gebruiken.

The Surge wordt op 16 mei verwacht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.