We kunnen een Smash Bros-game verwachten voor de Switch

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
We kunnen een Smash Bros-game verwachten voor de Switch

Goed nieuws voor de Smash Bros-fans onder ons: het lijkt erop dat de Switch uiteindelijk ook een Smash Bros-titel aan zijn lijst met games kan toevoegen. In een interview stelt de president van Nintendo of America, Reggie Fils-Aimee, dat Smash Bros een van de bestverkopende franchises is voor Nintendo en dat daarmee een vervolg op diens nieuwste console een logische stap zou zijn.

In een livestream van GoNintendo, waarin Katie Linendoll een interview heeft met Reggie Fils-Aimee, bespreken zij de Switch. In dit interview maakt Fils-Aimee duidelijk dat we een Smash Bros kunnen verwachten voor de Switch.

Smash Bros is duidelijk een van onze best verkopende franchises. Wat wij zelf altijd zeggen, is dat Nintendo de filosofie vanuit een ontwikkelingsstandpunt heeft om voor elk platform tenminste een van onze klassieke franchises uit te brengen.
Er komt een geweldige Super Mario-ervaring aan, we hebben op het moment al een grote Zelda-ervaring te bieden, dus je kunt verwachten en erop anticiperen dat er op een bepaald moment in de toekomst al onze franchises aangesproken zullen worden. We weten dat de fans van deze games houden, dus houd het in de gaten.

Veel meer dan dat ‘er een Smash Bros-game aankomt’ wordt er echter niet duidelijk in het interview. Het is dus nog even wachten op een onthulling en releasedatum, maar tegen die tijd kun je het hier lezen op Pixel Vault.