Quake Champions heeft een nieuwe trailer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Quake Champions heeft een nieuwe trailer

Bethesda Softworks is hard aan het werk met de nieuwe titel binnen de Quake-franchise. De game gaat Quake Champions heten en bevat diverse arena’s waarin mensen het in de multiplayer tegen elkaar op kunnen nemen. In een nieuwe trailer biedt het bedrijf ons een kijkje op de Blood Covenant Arena.

De bovenstaande trailer is de eerste die we te zien krijgen van Quake Champions. Toch wordt duidelijk dat dit niet de laatste zal zijn die we mogen aanschouwen. Volgens Bethesda is dit slechts de eerste van een reeks video’s waarin we nieuwe arena’s en champions te zien krijgen. Op deze manier kunnen we alvast kennismaken met de inhoud van de game voordat deze daadwerkelijk uitkomt.

Het is alweer een flink aantal jaar geleden sinds de release van de laatste Quake. Het ging hierbij om Quake 4 in 2005. Op de E3 2016 kregen we de eerste beelden te zien van Quake Champions en het is na zoveel jaar ook niet gek dat veel mensen door het lint gingen bij het horen van de naam. Momenteel is er nog geen bekende releasedatum, maar er zal binnenkort een gesloten bèta starten, waarvoor je jezelf kunt aanmelden op de officiële website.