Phil Spencer twittert over Project Scorpio en Japanse games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Phil Spencer twittert over Project Scorpio en Japanse games

Het hoofd van de Xbox-divisie gebruikte zijn Twitter-account om in te gaan op een aantal prangende vragen. Hij reageerde onder andere op de vraag hoe Project Scorpio omgaat met oudere games en liet zich uit over de toekomst van Japanse games op de consoles van Microsoft.

Een van de vragen had betrekking op Project Scorpio en hoe de console omgaat met het afspelen van oudere Xbox-games. Hoewel hij nergens specifiek wordt, geeft Spencer aan dat men bij Microsoft het doel heeft om met hun games, zowel de oudere als de nieuwere, de mensen te willen overtuigen om voor Scorpio te kiezen. Hij voegde eraan toe een positief gevoel te hebben bij de huidige stand van zaken.

Een andere vraag die hij voor zijn kiezen kreeg, had betrekking op de beschikbaarheid van Japanse games op Microsoft’s consoles, aangezien het aanbod wat dat betreft redelijk beperkt is. Hierop antwoordde hij dat hij komende week in Japan is om met enkele third party-ontwikkelaars te praten. Hij zegt blij te zijn met de beschikbaarheid van Final Fantasy XV op de Xbox One en beseft zich dat de achterban verwacht dat deze ontwikkeling wordt voortgezet.

Wanneer je alle antwoorden die Phil Spencer gaf terug wilt lezen, kan je terecht op zijn Twitter-account, @XboxP3.