Nieuw karakter toegevoegd aan Heroes of the Storm

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuw karakter toegevoegd aan Heroes of the Storm

Opnieuw wordt er een karakter uit de populaire shooter Overwatch toegevoegd aan Heroes of the Storm. Deze keer wordt Lucio aan de lijst van speelbare karakters toegevoegd. Eerder gingen Zarya en Tracer hem al voor.

Lucio de muziekliefhebber, die zich uit de fevela van Rio de Janeiro wist te werken, maakt zich nu op voor de strijd in Heroes of the Storm. Net zoals de andere karakters krijgt Lucio zijn eigen set van vaardigheden. Lucio’s Wall Ride-vaardigheid geeft een boost van 20% aan zijn snelheid en geeft hem de mogelijkheid om over terrein te gaan waar andere units niet kunnen komen. Zijn Soundwave-vaardigheid deelt schade uit aan zijn vijanden en plaatst ze een stuk terug op het terrein. Crossfade geeft de keuze uit een healing boost of een speed boost aan teamgenoten en Amp It Up kan deze boosts weer versterken.

Naast deze vaardigheden krijgt Lucio ook zijn eigen Heroic Abilities. Sound Barrier geeft Lucio en teamgenoten tijdelijk een schild, terwijl Reverse Amp vijanden schade kan toebrengen of kan vertragen.

Wanneer Lucio officieel wordt toegevoegd aan Heroes of the Storm heeft ontwikkelaar Blizzard nog niet bekendgemaakt. Blizzard gaf wel al aan dat een open test er snel aan zit te komen.