Nieuw personage toegevoegd aan Heroes of the Storm

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuw personage toegevoegd aan Heroes of the Storm

Vorige maand kondigde Blizzard al aan dat Heroes of the Storm een nieuw personage zou krijgen, namelijk Zul’jin die bekend is van World of Warcraft. Zul’jin is voorzien van een eigen set met unieke vaardigheden en nu speelbaar in de game. Daarnaast bracht Blizzard een demonstratievideo uit waarin hij te aanschouwen is. 

Zul’jin, de Warlord van de Amani, is een trol die door de Alliance van zijn thuisgrond is verdreven. Dit laat hij niet zomaar over zijn kant gaan en hij zint op wraak en het terugwinnen van zijn grond. Hij is voorzien van een aantal unieke vaardigheden waarmee hij in Heroes of the Storm de boel op zijn kop kan zetten.

Zul’jin heeft drie verschillende vaardigheden. De eerste draagt de naam Grievous Throw, waarbij hij een bijl gooit die schade aanricht aan de eerste twee vijanden die hij raakt. Ook worden vijanden gemarkeerd waardoor de drie daaropvolgende aanvallen meer schade aanrichten. Met Twin Cleave gooit Zul’jin twee bijlen die geraakte vijanden vertraagd en tot slot Regeneration, waarmee hij zijn health kan herstellen.

Ook heeft hij de beschikking over twee Heroic Abilities. De eerste, Taz’Dingo, maakt hem vier seconden lang onschadelijk voor elke aanval en Guillotine zorgt ervoor dat Zul’jin zijn bijl naar een personage gooit. Dit laatste is effectiever en doet meer schade wanneer hij lagere health heeft. Hoe minder leven Zul’jin heeft, hoe sterker deze aanval is.

De nieuwe patch voor Heroes of the Storm is nu beschikbaar en zorgt naast de toevoeging van Zul’jin ook voor kleine verbeteringen en aanpassingen. De volledige inhoud van de patch kun je vinden op de site van Blizzard.