Mafia 3 krijgt custom wagens en straatraces

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Mafia 3 krijgt custom wagens en straatraces

Mafia 3 krijgt zijn tweede DLC sinds de release in oktober, waarin spelers auto’s kunnen aanpassen naar hun smaak en vervolgens de straten van New Bordeaux ermee onveilig kunnen maken in straatraces. Fijn aan de DLC is dat deze net als de eerste gratis te downloaden is.

De jaren zestig hebben naast misschien wel de mooiste muziek ook hele dikke auto’s geproduceerd. Jammer natuurlijk dat je de meeste wagens nog niet eens kon voorzien van een likje verf naar voorkeur en je dus alleen in de standaard uitvoeringen die je op straat ’tegenkomt’ de patser uit kunt hangen.

Wat je allemaal precies kunt aanpassen aan je auto’s wordt niet helemaal duidelijk in de trailer, maar de bolides die te zien zijn in de video krijgen in ieder geval een complete make-over. Onderdelen kun je vrijspelen door het winnen van racen, een ander belangrijk onderdeel van deze DLC.

Ontwikkelaar Hangar 13 vertelt in een blogpost dat ze sinds de release van Mafia 3 aan deze content gewerkt hebben en dat dit ook zeker niet de laatste update is die de virtuele mafiosi krijgen. Je kunt vanaf vandaag de straten van New Bordeaux nog onveiliger maken met straatraces en snellere auto’s.