Eerste Xbox Gold-games voor 2017 bekendgemaakt

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Eerste Xbox Gold-games voor 2017 bekendgemaakt

Voordat we 2016 goed en wel hebben kunnen afsluiten, maakte Xbox vandaag de nieuwe games met Gold voor de maand januari bekend. Net als deze maand zijn er in januari weer vier games waar je met een Gold-lidmaatschap gratis mee aan de slag kunt. 

Kleine kans dat je alle vier de games met Gold van december al hebt uitgespeeld, maar je kunt je nu in ieder geval vast voorbereiden op de games van januari. In de eerste week van 2017 kan je aan de slag met World of Van Helsing: Deathtrap en The Cave. Halverwege de maand komen daar Killer Instinct en Rayman Origins bij.

World of Van Helsing: Deathtrap

Een kruising tussen een RPG en Tower Defense-game waar je ook nog eens heerlijk in co-opmodus aan de slag kunt. Met gemene vallen en natuurlijk de helden waar je mee speelt, moet je grote en kleine vijanden van kant maken. Uiteraard worden de reguliere vijanden afgewisseld met aanstormende hordes die je verdedigings-skills op de proef stellen.

 

 

The Cave

“Yes I am a talking cave, which makes dating very difficult.” Al in de eerste minuten van de bijzondere platformer is de toon gezet. The Cave moet je niet te serieus nemen en bij voorbaat met 3 vrienden spelen, want ook deze game is een bijzonder tof co-op-avontuur. De game kwam uit voor de Xbox 360, maar is nu met backwards compability ook op de Xbox One te spelen.

 

 

Killer Instinct

De basis-game van Killer Instinct heb je al gratis kunnen spelen op de Xbox, maar nu is de uitbreiding Killer Instinct Season 2 Ultra Edition beschikbaar. Deze editie bevat de volgende extra content:

  • Original Killer Instinct 2 game
  • Season 2’s characters (as described in the Combo Breaker Add-On)
  • Early access to new Season 2 characters as they were released
  • Omen bonus character
  • Retro costumes for each character
  • Accessories for each character

Rayman Origins

Het is een beetje mosterd na de maaltijd als het gaat om het vieren van Ubisoft’s 30e verjaardag, aangezien Rayman Origins eerder dit jaar gratis was voor de PC. Mocht je de platformer daar nog niet gecheckt hebben, dan kan je halverwege januari op je Xbox One aan de slag met de klassieker.

 

 

Kijk jij al uit naar een van deze gratis games voor 2017 of had je toch op betere voornemens van Xbox in het nieuwe jaar gehoopt?