GTA Online uitbreiding Import/Export nu verkrijgbaar

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
GTA Online uitbreiding Import/Export nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag kan de Import/Export uitbreiding voor Grand Theft Auto Online van Rockstar Games geïnstalleerd worden. Nieuwe auto’s zoals de Pegassi Tempesta kopen, je uiterlijk compleet veranderen, of bendeoorlogen voeren met auto’s – je kunt het allemaal in de nieuwe uitbreiding voor GTA Online.

De kern van de inhoud van het uitbreidingspakket werd eerder al bekendgemaakt. Zoals de titel zegt, draait Import/Export vooral om het stelen en verkopen van exotische wagens. Om dit wat makkelijker te maken zijn er speciale voertuigen aan GTA Online toegevoegd. Daarnaast zijn er nu speciale magazijnen waar je je gestolen wagens kunt stallen en aanpassen voordat ze verkocht worden. De locaties hiervan zijn te zien op de kaart hieronder.

gta-import-export-map

Hier geldt de bekende regel dat hoe minder beschadigd het voertuig is, hoe meer deze waard is. Mogelijke reparatiekosten zijn lager wanneer je niet door een bende politieagenten achtervolgt bent tijdens de diefstal. De nieuwe wagens die gebruikt kunnen worden bij het stelen van de voertuigen hebben elk hun eigen kwaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld met de Cargobob snel iets ophalen of bezorgen. Er zijn in Import/Export ook meerdere manieren om de gestolen voertuigen weer te verkopen. Je kunt particuliere kopers vinden, maar je zou ook een showroom of specialist kunnen contacteren om meer geld te verdienen.

Je kunt samen met anderen uit je organisatie deelnemen aan Special Vehicle missies. Na het voltooien hiervan kun je de voertuigen met korting kopen. De Special Vehicles zijn de BF Ramp Buggy, de JoBuilt Phantom Edge, de Karin Technical Aqua, de Nagasaki Blazer Aqua, de Brute Armored Boxville, de MTL Wastelander, de Imponte Ruiner 2000 en de Coil Rocket Voltic. Wanneer je een hiervan gekocht hebt, komen weer nieuwe missies vrij. Naast de Special Vehicles kun je nieuwe Super class auto’s kopen, namelijk de bovengenoemde Pegassi Tempesta en de Ocelot Penetrator. Ook zijn er upgrades aan GTA Online toegevoegd, namelijk de Principe Diablous Custom en de Annis Elegy Retro Cutsom.

gta-import-export-car

In Turf Wars, de nieuwe game-modus, spelen twee tot vier teams met behulp van racevoertuigen tegen elkaar. Dit doen ze om bepaalde gebied te veroveren. Het doel hiervan is om verschillende tegels over te nemen door ze de kleur van jouw team te geven. Tegelijkertijd moet je je eigen gebied beschermen van je tegenstanders. Zonder de raketten die gebruikt kunnen worden, zou dit niet compleet zijn in de stijl van GTA Online. Ten slotte kun je nu ook je uiterlijk veranderen en heeft de Director Mode extra stunt props gekregen.