Launch trailer The Walking Dead: A New Frontier online

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Launch trailer The Walking Dead: A New Frontier online

Telltale Games heeft een nieuwe trailer van The Walking Dead: A New Frontier vrijgegeven. Hierin is een meer volwassen Clementine te zien, die zich inmiddels prima weet te redden in de door Walkers overspoelde wereld. Gehard door de gebeurtenissen uit de eerdere seizoenen en vergezeld door het nieuwe speelbare personage Javier krijgt ze te maken met een nieuwe vijand in de vorm van The New Frontier.

Het eerste gedeelte van de game is verdeeld over 2 episodes getiteld Ties That Bind Part I en Ties That Bind Part II. Het biedt nieuwe spelers de kans om met een schone lei aan het avontuur te beginnen. Spelers van de eerdere delen krijgen de mogelijkheid om save games te importeren of kunnen, wanneer je die niet langer tot je beschikking hebt, kiezen voor de mogelijkheid om aan de hand van een aantal vragen een gewenst achtergrondverhaal te creëren.

De eerste episodes van The Walking Dead: The Telltale Series: A New Frontier zijn vanaf 20 december 2016 verkrijgbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4, iOS en Android.