Guardians of the Galaxy: The Telltale Series onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series onthuld

Afgelopen nacht vonden de Game Awards 2016 in Los Angeles plaats. Naast vele prijzen die uitgereikt werden aan de winnaars werden we ook weer overvallen met nieuws en trailers over diverse games. Telltale Games was ook aanwezig en kondigde de episodische game Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aan.

Telltale Games staat bekend om zijn episodische games zoals The Walking Dead en het meest recente Batman: The Telltale Series. Eerder dit jaar kondigde de ontwikkelaar al aan met meerdere projecten bezig te zijn, waarvan er eentje in 2017 moet verschijnen. Telltale maakte destijds nog niks bekend over het onderwerp van de volgende episodische game, tot aan afgelopen nacht tijdens de Game Awards 2016. Middels een korte trailer, die hierboven te bekijken is, maakte de uitgever bekend dat de volgende game om Guardians of the Galaxy zal draaien.

Veel meer maakte Telltale Games niet bekend, hoewel er aan het einde van de video wel duidelijk wordt gemaakt dat het om vijf episodes gaat en de titel uit zal komen voor de pc, consoles en mobiele apparaten. Mocht het bedrijf meer bekend maken over Guardians of the Galaxy, dan kun je het lezen op Pixel Vault.