Final Fantasy XV day one-update is 8 gigabyte

archief
Jordy Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Final Fantasy XV day one-update is 8 gigabyte

Final Fantasy XV komt morgen, 29 november officieel uit en zal een day one-update krijgen. De grote van deze patch ligt rond de 8 gigabyte en voegt nieuwe functionaliteit toe aan de game en lost een aantal bugs op.

Square Enix heeft op hun site bekend gemaakt wat er allemaal in de day one-patch van Final Fantasy XV zit. Deze pagina is in het Japans maar de website Nova Crystallis was er snel bij om deze in het Engels te vertalen. Deze ‘Crown Update’ zoals Square Enix hem zelf heeft bestempeld voegt onder andere nieuwe skills toe aan de game. De skills ‘Shift Warp Drop Kick’ en ‘Shift Warp Magic’ zijn toegevoegd naar aanleiding van de Omen trailer die in oktober is uitgekomen.

Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om de muziekspeler aan te zetten terwijl je aan het lopen bent, in plaats van dat deze alleen toegankelijk was in de Regalia. Bepaalde scenes uit Kingsglaive: Final Fantasy XV en de Omen trailer zijn met deze update ook toegevoegd aan de game. Deze scenes waren te groot om nog op de disc te zetten, dus heeft Square Enix ervoor gekozen om deze door middel van de patch in het spel te krijgen.

Als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer in deze patch zit, dan is de volledige lijst hier te vinden.