Neutrale Panda schopt het tot level 110 in World of Warcraft

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Neutrale Panda schopt het tot level 110 in World of Warcraft

Hij is inmiddels beroemd in de World of Warcraft-community en ver daarbuiten. Doubleagent, de Pandaren die The Wandering Isle nooit heeft verlaten en zijn dagen spendeert aan het plukken van bloemetjes en quests.

Zijn avontuur begon in 2012 op The Wandering Isle en het is nooit verder gekomen dan dat. WoW-speler Doubleagent weigerde een kant te kiezen in het Alliance – Horde conflict en moest in het begin gebied van de pandaren blijven. Daar heeft hij nu het nieuwe maximale level van 110 bereikt.

Levelen op het eiland is nagenoeg onmogelijk, omdat na c.a. de eerste dertig levels je geen experience meer krijgt van vijanden op het eiland. Vanaf dat moment is Doubleagent vooral bezig geweest met het verzamelen van herbs en het minen van mining nodes. Hier krijg je ongeacht je level een beetje experience voor. Het heeft hem dan ook meer dan 170 dagen gekost om tot level 110 te komen, laat hij weten in een forumpost.

De levelcap is met de nieuwe uitbreiding Legion verhoogd naar 110 en daarom kon Doubleagent opnieuw aan de slag met zijn Pandaren. Eerder kwam hij al onder de aandacht voor het bereiken van de levelcap in Mists of Pandaria en de vorige uitbreiding Warlords of Draenor. Je kunt het profiel van Doubleagent bekijken in de armory.

Je leest onze review van World of Warcraft: Legion hier.