Volgende Telltale-titel rondom Guardians of the Galaxy?

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Volgende Telltale-titel rondom Guardians of the Galaxy?

Groot(s) nieuws: de volgende Telltale-titel zou zomaar eens gebaseerd kunnen zijn op de Marvel-reeks Guardians of the Galaxy. Dit blijkt uit documenten rondom de staking van stemacteurs in de Verenigde Staten.

De geruchten rondom een mogelijke Telltale-titel rondom Guardians of the Galaxy zijn afkomstig van Eurogamer. De website meldde eerder deze maand al dat de nieuwe Telltale-titel mogelijk tijdens de Game Awards in december zou worden onthuld. Eerdere games van de ontwikkelaar werden ook tijdens dit evenement uit de doeken gedaan.

Nu is er een document verschenen op ComicBookMovie met een lijst van lopende projecten die sinds het begin van de staking door belangenorganisatie SAG-AFTRA niet opnieuw onderhandeld zijn. Op die lijst zien we projecten zoals Hearthstone, Saints Row en The Walking Dead Season 3. Deze laatste is in ontwikkeling bij Telltale, maar op het document staat de naam O’Farell Enterprises. Naar verwachting is deze studio verantwoordelijk voor de stemopnames in de game. Opvallend is dat diezelfde studio staat bij de titel Guardians of the Galaxy – The Video Game a.k.a. Blue Harvest.

Hoewel er geen officiële aankondiging is geweest van de titel, zou het niet als een hele grote verrassing komen dat er een dergelijke titel aan zit te komen. Begin volgend jaar mogen we de sequel van Guardians of the Galaxy op het witte doek verwachten.