Rainbow Six Siege krijgt nog een jaar aan content

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Rainbow Six Siege krijgt nog een jaar aan content

Met drie volwaardige uitbreidingen achter de rug heeft Rainbow Six Siege al een flinke bak aan content. Dat zal echter na dit jaar niet stoppen. Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat de game nog een jaar nieuwe content zal ontvangen.

De Franse uitgever plaatste het bericht op Twitter, waarin het bekendmaakt dat Rainbow Six Siege nog een jaar nieuwe content krijgt. Ondertussen heeft de game al drie uitbreidingen ontvangen: Operation Black Ice, Operation Skull Rain en Operation Dust Line. Ook staat er nog een vierde op de planning later deze week: Operation Red Crow. Dat lijkt Ubisoft echter niet tegen te houden om de game nog langer te ondersteunen:

Uit recente cijfers van Ubisoft blijkt dat de titel mooie aantallen levert voor de uitgever. Zowel Rainbow Six Siege als The Division en The Crew zouden ieder meer dan 10 miljoen geregistreerde spelers hebben. Sinds de lancering van Operation Skull Rain zouden het aantal dagelijkse actieve gebruikers met 40 procent hebben toegenomen.

Het is nog niet duidelijk of spelers een nieuwe season pass moeten aanschaffen voor alle nieuwe content van de game, of dat de huidige zal volstaan. Onze originele review van Rainbow Six Siege lees je hier.