Gravity Rush 2 is goud

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Gravity Rush 2 is goud

Nadat de game in eerste instantie in november uit zou komen, is daar vandaag het heugelijke nieuws dat Gravity Rush 2 goud is. Ontwerper Keiichiro Toyama van de studio Project Siren maakte dit bekend middels een tweet.

Gravity Rush 2 is een sequel op de in 2012 uitgekomen Gravity Rush. De game begint in de stad Hekseville, welke centraal stond in het eerste deel. De stad is bezig met de wederopbouw en reconstructie na de eerdere gebeurtenissen. Een vreemde zwaartekracht golf wordt waargenomen en protagonist Kat stelt een onderzoek in. Tijdens dit onderzoek zorgt een storm ervoor dat Kat, Raven (welke dezelfde krachten bevat als Kat) en Syd in een soort draaikolk belanden. Dit zorgt ervoor dat zij in een alternatieve dimensie komen, met als hoofdlocatie Banga Village. Dit is een stad gericht op het mijnen van Gravity Ores. Gescheiden van Dusty, de kat die haar van krachten omtrent zwaartekracht voorziet, is het de vraag of Kat en haar vrienden hieruit komen.

De game zou oorspronkelijk uitkomen op 30 november voor de PlayStation 4. De game werd in een eerder stadium uitgesteld naar 18 januari 2017. Middels onderstaande tweet werd vandaag bekend dat de game goud is.

Benieuwd naar onze preview van de game? Deze lees je hier.